Sækkevogn

Stort og bredt sortiment af kvalitetssækkevogne til professionelt brug. Find nemt din nye sækkevogn her og til yderst konkurrencedygtige priser.

En sækkevogn er det ideelle redskab når du har behov for at flytte kasser og andre ting. En sækkevogn sikrer at du ikke belaster ryg og arme unødigt.Valget af den rette sækkevogn beror på mange forskellige faktorer, såsom f.eks. belastning, pris, anvendelsesområde, hvor intenst brug der er behov for, og hjultype (afhængig af underlag).Er der behov for at løfte ting er en sækkevogn med hejs; enten med manuel hejs eller med elektrisk hejs det rette produkt.En højtløftende sækkevogn sikrer at du kan løfte dine ting sikkert op i en højde op til 120 cm afhængigt af model.

Der findes også sækkevogne med forskellige specielle funktioner.En sammenklappelig sækkevogn giver dig mulighed for at folde sækkevognen sammen efter brug, således at den ikke fylder ret meget i forbindelse med f.eks. transport. Den kan foldes ud på få sekunder og er hurtigt klar til brug.

En trappesækkevogn har den brugbare egenskab, at den gør brugeren i stand til at flytte vare og ting sikkert op og ned af trapper.Den fås både som manuel trappesækkevogn og elektrisk trappesækkevogn (EL-sækkevogn). Der er forskellige modeller med bla. nedfældelig klap og massive gummihjul.

Titel

Go to Top