Accept af generelle vilkår og betingelser

Ved bestilling fra vores hjemmeside, accepterer du vores generelle vilkår og betingelser, herunder vores privatlivspolitik.

For vilkår og betingelser for indkøb, forsendelse og returnering, klik her.

Prisændringer

Storak forbeholder sig ret til at ændre priserne. Priserne på tidspunktet for placering af en ordre gælder i hele købsprocessen. * Skulle det ske, at software eller menneskelige fejl for eksempel resulterer i produkter med en oplagt defekt pris, forbeholder Storak rettighederne til at annullere ordren -notifikation vil blive fremsendt.

Ændring af produktsortiment

Storak forbeholder sig retten til at ændre sit lagers tilgængelighed på webstedet og til at fjerne elementer fra produktsortimentet, før et køb er blevet registreret.

Produktoplysninger

Vi gør vores bedste for at sikre, at alt indholdet på vores hjemmeside er korrekt. Men da vi er kun mennesker, forbeholder vi os retten til, der kan opstå utilsigtede fejl. Farver på din computerskærm er ikke altid 100% korrekt.

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år, kræves dine forældres eller værges samtykke for at foretage indkøb på denne webshop.

Skader under transport

Alle afsendte pakker er forsikret. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget ved ankomsten, bedes du rapportere dette til kureren ved levering. Ved returnering af varer til os, skal du ikke bruge normal post, da dette er uforsikret (og du vil ikke blive refunderet, hvis pakken går tabt). Behold altid din kvittering. Hvis du bemærker eventuelle skader, når du udpakker dine produkter, så kontakt os.

Shopping, forsendelse og toldvæsnet

Kun Kunder med en gyldigt europæisk adresse kan afgive ordrer i denne webshop. Desværre er vi i øjeblikket ikke i stand til at levere vores produkter uden for Europa.

Med hensyn til betaling, accepterer vi kreditkort: kun VISA, Dankort og Mastercard. At foretage indkøb i vores webshop er sikkert (SSL). Vi bruger den bedste teknologi til at holde dine kreditkort oplysninger sikre. For nærmere oplysninger om vores sikkerhedsforanstaltninger, se venligst vilkår og betingelser.

Priserne er angivet i EURO, GBP, SEK, PLN eller DKK, afhængigt af dit destinations land. Køb kan kun foretages i den valuta som er tilgængelig for det land, hvori du vælger, at din leverance, skal foretages.

Privatlivs Erklæring

Storak Webshop

Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data, og software er ejet af Storak I/S eller dets leverandører, og er beskyttet af internationale love om ophavsret . Dette websted eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden skriftlig tilladelse fra Storak I/S.

Dit Privatliv

Storak privatlivspolitik er designet til at demonstrere vores passion for privatlivets fred. Vi respekterer dit privatliv. Alle personlige oplysninger, som du giver os, bliver brugt til det formål at give dig den bedst mulige information. I vores feedback formular og digitale katalog formular, beder vi dig om at give os visse kontaktoplysninger, som er nødvendige for at sende/besvare de oplysninger, du har anmodet om. Vi anmoder også om andre oplysninger, hvoraf meget er valgfrit. Vær venlig ikke at fortælle os ting, du ikke ønsker, at vi skal vide. Storak bruger disse oplysninger til bedre at forstå sin kundegruppe for at yde bedre service.

Fortielse til tredjepart

Medmindre vi har din udtrykkelige samtykke, vil vi ikke udlevere dine personlige oplysninger til nogen tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller handle dine personlige oplysninger til andre til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke. Vi kan indsamle statistikker vedrørende brug af vores webshop, som f.eks trafikmønstre og relateret site information, men disse oplysninger vil ikke indeholde personlige identificerbare oplysninger.

Sikkerheden af dine oplysninger

Vi følger strenge sikkerhedsprocedurer i opbevaring og videregivelse af oplysninger, som du har givet os. Dette er for at forhindre uautoriseret adgang eller ulovlig behandling af dine personlige oplysninger.

E-mail

Storak vil kun sende dig e-mails, hvis du beder om mere information. Vi kan også bruge din e-mail-adresse til at bekræfte din bestilling/anmodning, og til at reagere på alle henvendelser, du foretager online. Vi vil ikke spamme dig, hvis du ikke beder om mere information!

Nyhedsbrev

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, kan du være sikker på, at dine personlige oplysninger og e-mail-adresse vil ikke blive solgt, udvekslet, eller på nogen måde deles med tredjeparter.

Vi holde dine personlige oplysninger private, og vil kun bruge din email adresse til at sende dig nyhedsbreve, som du har anmodet om. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

Børne politik

Hvis du er under 18, kan du kun bruge vores webshop med deltagelse af en forælder eller værge. I overensstemmelse med Children’s Online Privacy Protection Act, vil vi ikke bevidst indsamle nogen oplysninger fra børn under 13 år Hvis du er under 13, kan du ikke registrere eller give os nogen personlige oplysninger. Du bedes få dine forældre til kontakte os for at indtaste disse oplysninger.

Dit samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside, giver du dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger på den måde, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik. Eventuelle ændringer i vores privatlivspolitik vil blive offentliggjort på denne hjemmeside.