KØBSBETINGELSER:

Hos Storak kan du betale med de fleste kredit- og betalingskort. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse.

LEVERINGSTIDSPUNKT:

Storak sørger for hurtig levering 1-3 dage dog med forbehold for udsolgte varer. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.

Vi sender vore pakker med GLS. Storak kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vore pakkedistributører.

Ved bestilling senere end klokken 16.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage.

GAVEKORT

Gavekort købt i vores webshop og i vores fysiske butik er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan benyttes i vores webshop og butik. Vi udbetaler ikke restbeløb ved brug af gavekort. Gavekortet kan ikke forlænges.

FORTRYDELSESRET:

Der er 7 dages fortrydelsesret og 7 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages (for julegaver er returretten 10 dage fra d. 24.12.). Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Købet kan fortrydes selvom varen er taget i brug. Varen er taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis den returneret vare er brugt, vil der blive lavet en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden køber. En eventuel værdiforringelse vil blive modregnet. Når varen er modtaget retur og vurderet/godkendt, refunderes pengene til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet “Reklamationsret”.

REKLAMATIONSRET:

Scaletronic yder et års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info(at)scaletronic.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Scaletronic returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

REKLAMATION OG VARERETURNERING FOREGÅR VED HENVENDELSE TIL FØLGENDE ADRESSE:

Storak

Meterbuen 6, Bygning 1
2740 Skovlunde
Danmark
+45 43 52 25 33

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og konto-nummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

REFUSION:

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Scaletronic har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Returnerede standardprodukter krediteres 80% og skal foretages inden for 8 dage efter modtagelsen af ​​varerne. Alle returneringer skal have Storaks ordre- eller fakturanummer.

Alle specialfremstillede produkter er ikke mulige at returnere.

Alle returneringer skal først godkendes af personale fra Storak.

Eventuelle returneringer sendt i original stand i original emballage med forudbetalt fragt, medmindre andet er aftalt.

FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDGÅEDE VARER, M. V.

Storak tager forbehold for prisændringer, tastefejl og evt. udgåede varer.

FRAGT OG EKSPEDITIONSOMKOSTNINGER:

Udover varens pris påbeløber et gebyr mellem 90,- kr. og 1.000,- kr til ekspedition og forsendelse.

OMKOSTNINGER TIL BETALINGSKORT:

PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. I Scaletronic har vi valgt at dække disse omkostninger.

REGISTRERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER:

Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på storak.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos storak.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via Stripe, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Scaletronic har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.